Mérlegplaza

17/S4 szkenneres digitális bolti mérleg, 15 kg

  • Szállítási díj:
    1 650 Ft + ÁFA
  • 17/S4 szkenneres digitális bolti mérleg, 15 kg

Termékleírás

A mérleget a szkennerbe (többféle álló/fekvő szkennerbe) építjük be. A mérleget a szkennerrel együtt kell hitelesíteni. A CAT17/S4 -es mérleg egy teljesen saválló kivitelű, hiteles, a meteorológiai előírásoknak megfelelő CE engedélyes pultba építhető mérleg.
Az alábbi vonalkód olvasó típusokhoz létezik S4 -es mérleg, viszont a lista bármilyen álló/fekvő vonalkód olvasóhoz történő illesztéssel bővíthető!

A mérleg kiértékelő a kijelzőben helyezkedik el. A berendezés tömegmérő mérleg, funkcionalitást, kialakítást illetően megegyezik a CAT17/S3, vagy CAT17/VE mérlegekével.
A mérleghez általunk forgalmazott és ajánlott szkenner a Datalogic 8402, mely egy gyors, masszív kialakítású, megbízható 360 fokban olvasó szkenner, olyan alsó kialakítással, melyből könnyedén eltávozik a belehullott szennyeződés.

FUNKCIONÁLIS ELŐNYÖK
Javítja a rendszer kontrolláltságának hatékonyságát.
Regisztrálja a mért termékek eladását, a következők kiküszöbölésével:a vásárló nem teheti meg, hogy egy olcsóbb termék vonalkódját ragasztja a mért termékre, illetve azt sem, hogy a mérést és a címke ráragasztását követően további termékeket tegyen hozzá a mért mennyiséghez. Így a lopás megakadályozható.
Megnöveli az önkiszolgáló osztályokon található mért termékek kosaras eladásait.
A megvásárolt, jó minőségű termékek mennyiségét általában a vásárlók diszkréciója határozza meg, amennyiben az a pénztári pultnál kerül mérésre.
A mérleg megbízhatósága és tartóssága a stabil, nagyon nagy túlterhelést is elviselő mérőegységnek köszönhető. A mérleg kiváló minősége, együtt az egybeépített szkenner stabil és megbízható működésével, kielégíti minden folyamatosan működő bolt elvárásait.
A készülék elnyűhetetlen: a mérleg külső konstrukciós részei rozsdamentes acélból készülnek, így megfelelnek a legszigorúbb higiéniai követelményeknek, és ellenállnak a rozsdásodásnak. A belső fém konstrukciós elemek galvanizáltak.
Külön megrendelésre a mérleg valamennyi fém része készülhet rozsdamentes acélból.
A készülék konstruckiós kialakítása révén könnyen tisztán tartható.
A készülék RS 232-es interfészen keresztül képes kommunikálni a különböző típusú pénztárgépekkel, illetve POS terminálokkal.

A berendezés minden típusa megfelel a metrológiai elvárásoknak.
Hitelesítve forgalmazzuk.

Hozzá illő szkenner: Datalogic 8402 szkenner


több mutatása
Kapcsolatfelvétel

Ajánlott termékek