Mérlegplaza

Fizetési mód

A Mérlegpláza.hu webáruházban megrendelt termékeket az alábbi módon fizetheti ki.

  1. Készpénzzel történő fizetés

Üzletünkben történő áruátvételkor, valamint a futárszolgálattal történt kiszállítást követően kerül sor a készpénzes fizetésre. A fizetendő díj a termék ellenértékén felül a szállítási költséget is tartalmazza.

  1. Előre fizetés banki átutalással

Ebben az esetben a számla ellenértékét a Mérlegpláza.hu számlaszámára kell utalni (a számlaszámot a visszaigazoló levélben küldjük el). 
Fontos: Kérjük, hogy a megrendelés összegét csak az elektronikus számla kiküldése után utalják! Ezt a rendeléskor feltüntetett e-mail címre küldjük el.  
Kérjük, A közleményben kérjük, tüntessék fel a rendelés azonosító számát és a számlaszámot. Amennyiben a termék kiszállítása futárszolgálattal történik, fontos, hogy az átutalás ennek díját is tartalmazza.

  1. Internetes bankkártyás fizetés - internetes kártyás vásárlás

A megrendelt termékek ellenértékét az alábbi típusú bankkártyákkal tudják kiegyenlíteni: VISA és az Mastercard dombornyomott kártyáival, ill. egyes VISA Electron kártyákkal.
A VISA Electron kártyák interneten történő használatának lehetősége a kártyát kibocsátó banktól függ.

Miben különbözik az internetes kártyás vásárlás a hagyományostól?
A Card not Present olyan tranzakció, melynek lebonyolításakor a bankkártya fizikailag nincs jelen. Ide tartoznak a levélben, telefonon, illetve az elektronikus úton (internet) lebonyolított tranzakciók, amelyek esetében a vásárló (kártyabirtokos) a tranzakciót biztonságos (128 bites titkosítású) fizetőoldalon bekért kártyaadatok megadásával indítja. A sikeres tranzakcióról Ön kap ún. engedélyszámot, mely megegyezik a papír alapú bizonylaton található számmal.

További információk a bankkártyás fizetésről.

Fontos!
A fizetés módját a rendelés leadása során szükséges maghatározni!
Amennyiben rendelésének nettó értéke meghaladja az 500.000 ft-os (nettó) összeget, előleg befizetését kérhetjük.
Ennek pontos mértékéről munkatársunkkal történő telefonos egyeztetés során tájékoztatjuk.